Timişorenii de la The Different Class au lansat un single nou: „Muzica...

Timişorenii de la The Different Class au lansat un single nou: „Muzica noastră apare dintr-o nevoie de conectare nesatisfăcută“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timişoreană The Different Class a lansat single-ul „Heat“, piesă care va fi inclusă în următorul E.P. al formaţiei alcătuite din Cris Paul (voce/chitară), Seian Scorobete (bas) și Julia Kocis (tobe). Single-ul a fost difuzat în premieră în emisiunea „Îmi place să LogOut cu Bogdan Șerban”, pe Radio Guerrilla. Piesa se poate asculta atât pe Youtube, cât și pe canalul de Soundcloud al trupei, de unde se poate descărca gratuit.

„Heat e despre atracție magnetică, despre încătușarea de persoana ce te-a lovit ca un val și ți-a schimbat paradigma. Persoana aia complicată ce te umple de energie și îți dă scop în viață în timp ce te consumă pe dinăuntru. E filmul care îți rulează instinctul la foc continuu și te transformă în cea mai crudă versiune a ta. E despre lust, dorință și pasiune neîmplinită“, spune solistul trupei, Cris Paul.

Piesa Heat va fi inclusă pe E.P.-ul Allow, iar pentru acest an, trupa îşi propune să pregătească o serie de surprize, iar una din noutăţile trupei este aceea că l-au cooptat ca şi producer al noului material pe Saşi Vuşcan.

„Va fi un an maraton, ne-am propus să scriem 30 de piese, din care vom alege conținutul noului lor material discografic.


Ne propunem să întâlnim cât mai mulți oameni, atât din țară cât și din străinătate, cu care să ne împărtăşim muzica. Producția nouă presupune și un nou sound, o lărgire a orizonturilor sonice, păstrând groove-ul TDC. În vara anului trecut l-am cunoscut pe Saşi Vuşcan, cu care am început o colaborare în calitate de producer, acesta aducând în proiect noi orchestrări și aranjamente, precum și o infuzie de influențe trip-hop, dub, electronica, indie și industrial. Totodată colaborăm cu unii dintre cei mai importanți oameni de studio din zonă, Attila și Alin. Vrem să experimentăm cât mai mult pornind de la un core rock’n’roll, îmbrăcat în culorile instinctelor primare, dar și ale contemplării filosofice. Muzica noastră apare dintr-o nevoie de conectare nesatisfacută, de dezinhibare și ieșire din pasivitate, din dorința de a expune trăiri și gânduri care altfel nu reușesc să iasă la suprafață. Întotdeauna vrem să ajungem la oamenii care rezonează cu noi și împreună cu aceștia să creăm energie, față în față, la concerte”, spune Cris Paul, vocalistul din The Different Class.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.