ACS Poli păstrează o tradiție negativă: despărțire de o achiziție care nu...

ACS Poli păstrează o tradiție negativă: despărțire de o achiziție care nu a bifat niciun joc oficial

0
DISTRIBUIȚI

Clubul timișorean din Liga I păstrează un obicei nefast încă din primele sezoane ale noului proiect. Odată cu achiziționarea lui Răzvan Raț ACS Poli a renunțat la serviciile lui Iulian Carabela, despărțirea nu a fost anunțată însă oficial de către club. Fundașul stânga a fost adus în această iarnă de la Juventus București, nu a bifat însă niciun minut și acum va face cale întoarsă către gruparea din Colentina.

Iulian Carabela (21 de ani) a fost adus degeaba la Timișoara. Jucătorul de bandă stânga a fost folosit de Leo Grozavu doar în câteva amicale, nu și în jocurile oficiale. Deși tehnicianul vorbea recent că dă șanse tuturor jucătorilor. Acesta a vorbit ieri despre numărul mare de sosiri pentru acoperirea acelei zone a terenului, nu și despre despărțirea de Carabela, survenită în urmă cu o săptămână și o veste ”transpirată” abia acum, dar dinspre București.


”Am suferit pe partea aia, era nevoie de el (n.r. Raț). De aceea am încercat să mai primenim lotul și tot am adus jucători de bandă stângă”, a spus Grozavu.

Venirea lui Răzvan Raț a ”pecetluit” soarta tânărului sosit sub formă de împrumut de la contracandidata FC Juventus. De altfel, conform 100sport.ro acesta se și întoarce la trupa din Capitală mai devreme. În lotul lui ACS Poli se mai află cinci jucători care pot acoperi poziția de fundaș stânga. Pe lângă Raț, timișorenii l-au mai adus în această iarnă pe Maxi Oliva de la Dinamo, Neagu e tot fundaș stânga, Șeroni poate și el acoperi zona iar Țigănașu, titularul de drept din toamna lui 2017, e în covalescență.

Nu e prima dată când ACS Poli transferă jucători care apoi nu bifează niciun minut oficial și pleacă. Chiar în debutul actualului sezon a existat un caz similar: Ștefănel Covalschi, sosit de la Afumați. Timișorenii mai au un jucător nou care nu a bifat deocamdată vreun meci oficial, e vorba de argentinianul Esteban Ciaccheri, care acuză o accidentare de când a fost achiziționat.

În urma remizei (2-2) cu Sepsi ACS Poli se află pe locul 5 în clasamentul play out, la doar un punct de locul de baraj, ocupat de adversarul de lunea viitoare, Gaz Metan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.