Implant pentru Refuz: „ Un album trece foarte repede, îl compui într-un...

Implant pentru Refuz: „ Un album trece foarte repede, îl compui într-un an, îl înregistrezi în doi și… trece într-o lună“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Membrii formației Implant pentru Refuz au susținut, aseară, un concert acustic la Reflektor Venue, evenimentul reușind să atragă un public destul de numeros, având în vedere faptul că recitalul a fost la concurență cu finala Champions League.

Trupa care a deschis recitalul de sâmbătă seara, All Friends Band, a reprezentat o reală surpriză pentru cei care nu au mai venit în contact cu tinerii muzicieni care activează sub această formulă. De la concert la concert, formația sună tot mai bine, iar surpriza de sâmbătă seara a fost faptul că la tobe alături de ei a evoluat nimeni altul decât Vali Potra.

Concertul acustic al celor de la Implant pentru Refuz a fost o reală desfătare pentru urechile celor prezenți. În playlist-ul serii au intrat și melodii care nu au mai fost „aranjate“ până acum în varianta acustică (de exemplu „IPR Gherila“, cântată la bis), dar și momente absolut memorabile, cum ar fi „În soare deschis“ sau „Apus“, aceasta din urmă interpretată alături de Monica Lupu.

„Mă bucur foarte tare de fiecare dată când băieții mă invita să cânt alături de ei! Îi admir și mă inspiră, atât atunci când sunt în fața scenei și îi urmăresc din public, cât și atunci când împart scena cu ei“, ne-a declarat Monica Lupu.

Printre melodiile care s-au bucurat de aplauzele sincere ale celor prezenți s-au mai numărat „Simplu și greu“, „Mental“, „Relativ“ sau „Între – deschis“, aceasta din urmă fiind și piesa la care băieții au realizat recent un videoclip alături de Adi Despot de la Vița de Vie.

„Vrem ca aceste concerte acustice să fie un fel de tradiție.


E foarte fain să diversificăm modul în care apărem în fața fanilor. Pentru concertul de ieri am avut și câteva surprize. E un vibe și un feeling fain când cânți acustic. Pentru anul 2018 pregătim câteva piese noi care vor apărea în toamnă. E vorba de câteva piese de studio și vom scoate single-uri. Deocamdată nu ne gândim la un album nou. Am impresia că un album trece foarte repede. Îl compui într-un an, îl înregistrezi în doi ani – cum ni s-a întâmplat nouă – și după aceea trece într-o lună. Vom scoate single-uri și când vom avea destul pentru un album, ieșim cu el. Ce s-a schimbat la noi în ultima vreme? Păi, dinamica trupei. Avem un membru care stă în București (n.n. – Freaky). Ne ajută foarte mult internetul, ne trimitem idei, asta s-a schimbat. Stilistic nu avem schimbări. Nu stabilim o direcție clară în care mergem, ci lăsăm să vină inspirația. Dacă ne place ce iese, publicăm, dacă nu, nu“, ne-a declarat Octavian „Vita“ Horvath, solistul formației Implant pentru Refuz.

Foto: Mircea Dragu. Video: Facebook/Emil Biebel

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.