Numire surpriză în funcţia de director sportiv la ACS Poli. Clubul timişorean...

Numire surpriză în funcţia de director sportiv la ACS Poli. Clubul timişorean va avea încă un adversar „mic” în teste

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Facebook / ACS Poli

Un post vacant de la ACS Poli a fost ocupat cu un nume surpriză. Ovidiu Petre, fost mijlocaş cu trecut pe Bega, a semnat astăzi un contract valabil pe doi ani de zile cu timişorenii pentru ocuparea funcţiei de director sportiv. Cel care a îmbrăcat şi tricoul vechiei Poli se va afla în premieră în postura de conducător.

Petre (36 de ani) s-a retras practic din activitatea de fotbalist de la Timişoara, după ce în vara lui 2015 şi-a încheiat contractul cu ACS Poli, care promovase atunci cu Dan Alexa în elită. Fostul internaţional nu a fost foarte activ după agăţarea ghetelor în cui şi revine „liber de contract” la echipa bănăţeană, dar ca şi conducător.


Postul de director sportiv a rămas neocupat la ACS Poli după ce fostul angajat Adrian Neaga a fost numit antrenor principal în locul lui Leo Grozavu.

Ca jucător Ov. Petre semnase cu ACS Poli în iarna lui 2013, nefiind convins să se alăture „din prima” noului proiect. La FC Politehnica a jucat în elită de-a lungul anului 2005 până în iulie 2006.

Un nou amical cu o trupă de „Municipiu”

ACS Poli a anunţat şi programul jocurilor amicale din perioada următoare. Astfel, după testul cu FC Chişoda, grupare care a promovat în „Judeţ”, timişorenii vor disputa un nou amical cu o grupare care nu spune (deocamdată) multe lucruri, ACS Galaxy, clubul lui Silviu Bălace axat pe creşterea tinerelor talente. În ediţia 2017-18 această formaţie a activat în Liga a VI-a cu numele de Electrometal, clasându-se pe 3 în seria II a Municipiului. Va fi probabil o nouă oportunitate pentru Ionel Ganea de a-şi testa trialiştii. Acest joc amical e programat sâmbătă, de la ora 10.30, în complexul „Adrian Stoicov” (lângă „Dan Păltinişanu”).

Alte două partide sunt programate în perioada cantonamentului. Astfel, pe 13 iulie ACS Poli va fi la Sibiu, ca invitată a nou promovate FC Hermannstadt, la prezentarea elevilor lui Alexandru Pelici pentru Liga I. Iar pe 20 iulie e setat în zona Braşovului, amicalul cu divizionara C ACS Olimpic Râşnov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.