O nouă remiză pentru SCM Politehnica. De această dată după un meci...

O nouă remiză pentru SCM Politehnica. De această dată după un meci strâns cu Steaua în sala UVT-ului

0
DISTRIBUIȚI
Foto: SCM Politehnica / Facebook

Fără alternativă la vechea „Olimpia”, ocupată în weekend cu un alt eveniment, SCM Politehnica a dat piept cu Steaua în micuţa sală Universităţii de Vest. La fel ca alte dueluri importante din Liga Zimbrilor tensiunea nu a lipsit, mai ales pe final, când alb-violeţii au smuls o remiză în extremis, scor 23-23.

Poli nu a început rău în faţa celor doar 200 de privilegiaţi, spectatori la faţa locului în limita locurilor disponibile în sala de pe Oituz. Ceva s-a rupt însă în jocul elevilor lui Pero Milosevic la scorul de 8-5. Oaspeţii au revenit pe tabelă printr-un pressing avansat, Roşu a făcut ravagii în zona sa de acţiune şi steliştii erau în avantaj la pauză: 11-12.

În partea a doua echilibrul a persistat, astfel că finalul a fost pe muchie de cuţit.


Precum alte jocuri tari ale lui Poli. Ultimele două minute au fost însă pline de evenimente care puteau înclina balanţa într-o direcţie sau alta. Mai întâi ex-polistul Krsto Milosevic e eliminat, vede şi cartonaşul albastru pentru intervenţia asupra lui Orbovic, dar Şania ratează lovitura de la 7 metri acordată când tabela indica egalitate, 22-22. Şi nu o face oricum, balonul a fost şutat spre faţa portarului Babasafari iar arbitrii au considerat că jucătorul timişorenilor a avut intenţionat. S-a dictat din nou cartonaş roşu, urmat de „albastru”.

La poarta cealaltă Vujic şi-a adus echipa în avantaj, dar ultimul atac a aparţinut lui SCM Poli. Bănăţenii au salvat până la urmă un punct, chiar în ultimele secunde, după un 7 metri concretizat de Marjanovic.

Remiza nu ajută prea multe niciuna dintre combatantele de astăzi. SCM Poli păstrează un punct în faţa Stelei (11 puncte), aflată un loc mai jos, pe 8. În runda următoare bănăţenii întâlnesc peste două săptămâni Suceava, tot pe teren propriu. Formaţia pregătită de Pero Milosevic a înregistrat nu mai puţin de trei remize în primele şapte runde, având şi acelaşi număr de victorii.

Marcatori:

SCM Politehnica: Marjanovic 6 goluri, Orbovic 4, Fenici 4, Cîmpan 3, Șania 2, Pribanic 2, Vuk Milosevic 1, Sadoveac 1;

Steaua: Roșu 6, Krsto Milosevic 5, Vujic 5, Grbovic 3, Johansson 2, Vegar 1, Florea 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.