Suporterii lui ASU Politehnica și „spiriduşii” lor au fost Moş Crăciun pentru...

Suporterii lui ASU Politehnica și „spiriduşii” lor au fost Moş Crăciun pentru peste 300 de copii din satele timişene FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1672865592">
Foto: Politehnica Timişoara / Facebook

La fel ca în fiecare sfârşit de an, înainte de sărbători, susţinătorii lui ASU Poli şi partenerii lor s-au mobilizat exemplar. Acţiunea de Crăciun 2018 a Druckeriei avea ca scop să aducă o bucurie copiilor din opt localităţi, dar în acest weekend fanii şi ajutoarele lor au ajuns cu daruri la circa 150 de familii din nu mai puţin de 11 sate din judeţul Timiş.

Au fost două zile pline pentru susţinătorii „Băieţilor în ghete”, cât şi pentru puştii din Centrul de copii şi juniori al clubului care au avut rol de „spiriduşi” la cea de-a noua ediţie a acţiunii druckerilor. O iniţiativă care a căpătat tradiţie şi a adus multe zâmbete familiilor cu nevoi din vestul ţării în preajma sărbătorilor de iarnă.

De această dată peste 300 de copii au primit jucării, alimente şi dulciuri. În prima zi a acţiunii, sâmbătă, au fost vizitate familii din satele Fibiș, Mașloc, Alioș și Remetea Mică. În timp ce ieri, suporterii şi ajutoarele lor au ajuns în Cornești, Calacea, Orțișoara, Seceani, Bărăteaz, Satchinez și Becicherecu Mic.

La reuşita din acest an au contribuit, pe lângă Asociaţia Suporterilor Timişoreni Druckeria, Peluza Sud Timişoara şi Centrul de copii şi juniori Politehnica Timişoara, mai mulţi parteneri şi sponsori, din interiorul şi afara clubului, precum şi Facultatea de Chimie, Biologie și Geografie din cadrul Univ. de Vest.

„Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care au donat, preoților și asistenților sociali pentru sprijinul acordat în identificarea persoanelor nevoiașe. A fost o acțiune reușită, am reușit să creștem tot mai mult de la an la an, să vizităm tot mai multe familii nevoiașe și tot mai mulți copii. Zâmbetele copiilor ne-au umplut pe toți de mândrie, pentru că am putut ajuta și că am reușit să aducem bucurie in sufletele atât de încercate de probleme. Un mare bravo și pentru Centrul nostru de copii, care a participat activ la această acțiune, atât prin atragerea de fonduri și donații, cât și prin participarea la împărțirea cadourilor, dar din suflet de la copii pentru copii. La final, vreau să le MULȚUMESC și să mă închin în fața tuturor voluntarilor care au lucrat în săptămâna aceasta la pregătirea celor 850 de plase de ajutoare. S-a lucrat mult, au fost zile grele și obositoare, dar sunt convins că toți au pus tot imensul suflet pe care-l au pentru a ieși totul bine și pentru a aduce bucurii sufletești. Sunteți minunați si vă ador, Poli suntem noi, am dovedit încă o dată puterea sufletului nostru. Ne vedem la anul, la ediția a 10-a!”, a declarat Adrian Serețan, secretarul AST Druckeria.

Acţiunea de Crăciun a Druckeriei e probabil cel mai amplu eveniment de acest gen generat de fanii unui club de fotbal din ţară, care arată cu adevărat ce poate însemna noţiunea de comunitate.

Fotografii: Politehnica Timişoara (pagina de Facebook) / Emanuel Titus Ilieşi

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.