Funcție importantă pentru una dintre „jurnalistele” de la televiziunea Facebook a Primăriei...

Funcție importantă pentru una dintre „jurnalistele” de la televiziunea Facebook a Primăriei Timișoara. De ce se ocupă

0
DISTRIBUIȚI

După Sanda Greblă, consiliera personală a lui Nicolae Robu, care a ajuns șefă a unui birou din cadrul Primăriei Timișoarei, a venit rândul unei alte apropiate a edilului să ocupe o funcție importantă.

Primarul Timișoarei a anunțat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că Daniela Știr, una dintre „jurnalistele” de la televiziunea Facebook a municipalității, a primit sarcina de a se ocupa de relația cu operatorii de turism.


Asta în condițiile în care Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană în anul 2021, fiind așteptați să sosească un număr important de turiști în orașul nostru.

„Avem o persoană desemnată care se ocupă de relația cu operatorii de turism, Daniela Știr. Sper ca împreună să putem crește calitatea serviciilor turistice în Timișoara. Daniela Știr ține legătura cu operatorii de turism, culege doleanțe, transmite și ce facem noi. De asemenea, Daniela Știr va coordona și activitatea centrului de informare”, a detaliat Nicolae Robu.

Daniela Știr a făcut parte din organizația studenților liberali, fiind angajată în cadrul Primăriei Timișoara în anul 2015, pe postul de inspector de specialitate la Serviciul Relații Locale, Naționale și Internaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.