Ripensia a dat lovitura pe „Cluj Arena” în prelungiri. Mansour a fost...

Ripensia a dat lovitura pe „Cluj Arena” în prelungiri. Mansour a fost transportat cu ambulanţa UPDATE

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia a câştigat trei puncte uriaşe la Cluj. Roş-galbenii s-au impus cu 3-2 în Vinerea Mare în faţa pretendentei la promovare Universitatea. Golul victoriei a fost marcat de Drăghici în prelungirile partidei. Vestea proastă e că Mansour fost transportat cu ambulanţa în afara terenului după ce s-a prăbuşit pe gazon.

Obligaţi să câştige pentru a rămâne in lupta pentru promovare, „U” a atacat mai mult, aşa cum era de aşteptat. Gazdele au şi deschis scorul in minutul 22, când Gavra a trimis in plasă dintr-o centrare ideală in faţa porţii. Ripensia a replicat insă surprinzător, la doar patru minute distanţă. Dumiter a profitat de o eroare a lui Taub şi l-a invins prima dată pe Dur-Bozoancă. Mai mult, după o şansă mare a lui Zaluschi, roş-galbenii au trecut in avantaj in debutul părţii a doua.

Era minutul 50 când Dumiter a fost lansat excelent in careu şi l-a invins din nou pe portarul ardelenilor cu un şut la colţul lung.

Gazdele au egalat din nou in minutul 55, când Haţiegan a reluat cu capul mingea respinsă greşit iniţial de Hecsko. Zaluschi a avut imediat o ocazie imensă, a preluat in faţa porţii, dar a trimis pe lângă poartă din câţiva metri.

Pe final de joc a avut loc un incident nedorit.


În minutul 75 Mansour a fost lovit de Goga în ceafă, nu s-a ridicat de pe teren minute bune şi a intervenit ambulanţa. Senegalezul fiind scos intubat până la urmă şi transportat la spital.

Jocul s-a reuat in cele din urmă şi lovitura oaspeţilor a venit când nimeni nu se aştepta, in ultimul minut din cele şapte al prelungirilor, când Drăghici l-a surprins de la mare distanţă pe portarul lui „U” şi a adus toate punctele pe Bega.

UPDATE Conform informaţiilor oferite de club, Mansour şi-a revenit şi a stat alături de colegii săi in vestiar după meci.

„U” Cluj: Dur-Bozoancă – Al. Coman, Sepsi, Cordoş, Taub (46, Janos) – G. Giurgiu, Greu (54, Florescu) – Goga (cpt.), Haţiegan,  N. Janos – Gavra. Antrenor: Bogdan Lobonţ

Ripensia: H. Moldovan – Ad. Popa, Hecsko, Apro, C. Toma (cpt.) – Stoi, Burdeţ – Al. Popovici (90+7 Tinc), Zaluschi (86, Drăghici), Dumiter – Mansour (82, Anghelina). Antrenor: Alexandru Pelici

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.