EXCLUSIV Tornadă între Dudeștii Vechi și Sânnicolaul Mare. Festivalul Embargo Fest, oprit...

EXCLUSIV Tornadă între Dudeștii Vechi și Sânnicolaul Mare. Festivalul Embargo Fest, oprit de furtuna violentă VIDEO UPDATE 2 Intervenții ale pompierilor

0
DISTRIBUIȚI

Codul portocaliu anunțat de meteorologi a fost resimțit violent de cei care sunt în zona Sânnicolaul Mare. O furtună violentă a oprit festivalul Embargo Fest după ce s-a întrerupt curentul.


Mai multe corturi au fost luate de vânt, iar apa a umplut stadionul din Dudeștii Vechi, conform jurnalistului PRESSALERT.ro, Zoltan Varga, care este la fața locului.

Recitalul celor de la Țapinarii a fost întreruupt, iar Alen Islamovici, care a cântat la Bijelo Dugme, capul de afiș al festivalului nu a mai putut urca pe scenă și a cântat în spatele scenei, în cort, pentru câțiva norocoși. La ieșirea din Dudeștii Vechi spre Sânnicolaul Mare, un cititor a surprins o tornadă care s-a format și care a măturat câmpul din apropiere. A reușit să o surprindă în fotografia pe care ne-a trimis-o. Conform martorului ocular, tornada se îndrepta spre Serbia. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Toată comuna Dudești Vechi a rămas fără curent electric, iar în jurul orei 22,55 a început ploaia din nou și cade grindină de mari dimensiuni.

UPDATE 2 Pompierii militari au intervenit în Berini, Jimboliași Orțișoara  pentru degajarea mai multor copaci și la Dumbrăvița pentru a îndepărta un acoperiș smuls de furtună. De asemenea, au intervenit, în urma fenomenelor meteo periculoase, pentru stingerea unui incendiu la Dudeștii Noi și un accident la Comloșu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.