Explicațiile incredibile ale city managerul-ului Timișoarei despre petrecerea privată care a blocat...

Explicațiile incredibile ale city managerul-ului Timișoarei despre petrecerea privată care a blocat o stradă din centrul istoric

5
DISTRIBUIȚI

În încercarea de a desluși cum a fost posibil ca o petrecere privată de fițe, care a blocat trecerea cetățenilor pe domeniul public, să fie organizată pe o stradă din centrul istoric al Timișoarei, chiar în fața Palatului Dicasterial, lipit de sediul Parchetelor, am vrut, astăzi, să aflăm mai multe de la city managerul Robert Kristof.


Acesta a fost cel indicat, ieri, de primarul Nicolae Robu ca fiind cel care i-a transmis că este un eveniment cu acces liber pentru orice, chiar dacă realitatea era că, până la publicarea articolului, paznicii unei firme private nu permiteau trecerea de gardurile metalice instalate de organizatori decât celor care aveau brățară specială la mână, pentru care se plătea.

Kristof a respins apelurile telefonice pe motiv că este plecat în străinătate și prin sms ne-a transmis că ”avizul a fost dat pentru eveniment cu acces liber, ca orice alt eveniment de pe domeniul public, până la ora 23:00. Dupa apariția articolului, am contactat organizatorii care mi-au confirmat că nu se restricționează accesul pe stradă”. Când l-am intrebat când a fost dată aprobarea, cum s-a aprobat ca petrecerea să se desfășoare în fața clădirii care adăpostește sediile parchetelor și instanțelor din Timișoara, deși există prevederi legale extrem de clare, cât s-a plătit pentru ocuparea domeniului public, city managerul Timișoarei a transmis că ”nu mai stiu cand s-a dat avizul. Evenimentul a fost aprobat pe strada E. de Savoya. Organizatorii aveau obligația de a achita taxe pentru activitățile comerciale. Te rog să iei legătura cu biroul de activități comerciale pentru mai multe detalii, întrucât nu eu gestionez plata taxelor„.

5 COMENTARII

  1. Timisoara e violata de acesti nemernici. Siluita si umilita sistematic de jigodiile astea. Pentru ca o mana de borfasi si puţoi in calduri sa linga un suculet in centru sufera un cartier intreg. Nimeni nu e in stare sa faca una buna, se aproba doar carciumi cu program pana la 4 a.m. si evenimente din astea „private”.
    Vrem evenimente de calitate, le asteptam ca pe aer, ma doare sufletul ca aia de la Profi1000 au reusit sa faca un super eveniment in Libertatii, muuuult superior Timfloralisului care a costat dureros de mult.
    Sigur ca niste ţărănoi ajunsi atat de sus cum neam de neamul lor nici nu a sperat vreodata, nu o sa inteleaga nimic niciodata, si o sa doarma linistiti si multumiti de performantele lor, caci asa se intampla cand nu ai termen de comparatie, nu ai cum, nu ai, pentru ca taranul pleaca din sat, dar satul din taran niciodata. Inchei caci scarba mea a ajuns la paroxism.

  2. E plin de asemenea „evenimente” aprobate de putoii din primarie, care activeaza sub deviza Primului Taran al Urbei, Nicolae Robu: „Timisoara nu e campus monastiresc!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.