Formația Implant Pentru Refuz caută solist vocal

Formația Implant Pentru Refuz caută solist vocal

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii care alcătuiesc trupa Implant pentru Refuz au anunțat startul unei campanii în cadrul căreia vor alege un solist care va avea prilejul de a interpreta o piesă alături de membrii formației, pe următorul material discografic al acestora.

„Nu, Vita nu pleacă niciunde, dar după cum bine știți, lucrăm cu emoție și nerăbdare la un nou album. După colaborarea cu Adrian Despot, am hotărât să acceptăm noi provocări, am invitat lângă noi și alți prieteni vechi, Cătălin Chelemen și Nick Făgădar, oameni pe care-i respectăm și îi admirăm. Mergând pe această linie, am decis ca materialul următor va fi clădit pe acest gen de colaborări, alături de oameni dragi cu care am împărțit scena de multe ori, la diferite evenimente. În ultima perioada ne-a încolțit o idee pe care am tot dezvoltat-o, iar acum a venit momentul să o prezentăm. Deoarece invitaţii de pe noul material IPR sunt prieteni din trupe deja consacrate, dorim ca una dintre piese să fie în colaborare cu tine, cel care ești la început de drum. Poate nu ne cunoaștem, dar te asigurăm că suntem bucuroși și nerabdatori să o facem! Fă o înregistrare video cu trupa ta la sala de repetiții (cover sau compoziție proprie) și trimite-ne mesaj privat, pe pagina noastră, împreună cu o scurtă descriere.


Noi vom posta clipurile primite și vom ţine cont de părerea publicului, tradusă prin număr de reacții. Astfel vom obține un top 3, iar din acesta vom alege câștigătorul pe baza unui vot intern.Ai timp până în 15 august. La finalul campaniei vom stabilii pașii următori, moment în care vei primi piesa pe care vom colabora, plus invitația în studioul nostru. Doar unul va cânta cu noi, dar sperăm să descoperim multe trupe pe care să le urmărim de acum înainte. Mult succes!“, au anunțat membrii Implant pentru Refuz.

În prima oră după postarea anunțului pe pagina de Facebook a trupei, aceștia primiseră deja 20 de înscrieri. „Suntem mulți artiști în underground se pare. Ne va fi foarte greu să alegem un câștigător”, au transmis cei de la IPR

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.