Cel mai popular film german al anului, proiectat la Timișoara

Cel mai popular film german al anului, proiectat la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Seria filmelor FilmaraDE prezintă în 5 decembrie, de la ora 18.30, la ceainăria Cărtureşti, „Königin von Niendorf” (Regina din Niendorf), o întreagă aventură de vacanţă a unor copii care se mobilizează pentru a salva ferma unui muzician bătrân din Berlin pe care acesta a cumpărat-o într-un sat, atunci când primarul încearcă să-l oblige să o vândă.

„Systemsprenger” (Copilul-problemă), filmul care s-a bucurat de cel mai mare succes al anului, înregistrând peste 500.000 de spectatori, este câştigătorul „Ursului de Argint” la Berlinale şi propunerea Germaniei la Oscar, având deja două nominalizări la European Film Awards (Oscarurile Europene) pentru cel mai bun film şi pentru cea mai bună actriţă în rol principal – Helena Zengel, va rula din 6 decembrie, de la ora 14.00, şi la Timişoara, la Cinema City din Calea Şagului.

Filmul este o emoţionantă poveste despre „copiii-problemă”, neînţeleşi, care nu caută decât iubire şi puţină apreciere, eroina principală fiind o fetiţă de doar nouă ani.


Regizorul Nora Fingscheidt a reuşit să realizeze în primul său lungmetraj o poveste vibrantă şi emoţionantă, cu prestaţii actoriceşti de excepţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.