Mesaj ironic apărut pe arena „Ştiinţa”. Ultraşii lui ASU Poli o aşteaptă...

Mesaj ironic apărut pe arena „Ştiinţa”. Ultraşii lui ASU Poli o aşteaptă pe Dinamo în Liga a II-a FOTO

0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: Romanian TIFO / Facebook

Fanii Politehnicii din B nu au milă de rivalii din Bucureşti. Dinamo a ajuns pe ultimul loc în Liga I iar suporterii timişoreni au „marcat” momentul printr-un banner prin care îi urează practic să retrogradeze.

„Luptați băieți, salvați FCDB / Vrem iar o mare Div. B!”, a fost mesajul expus pe arena „Ştiinţa” din Timişoara de către fanii bănăţeni.

„Urarea” vine într-un moment în care „câinii” sunt la pământ. Ocupă ultimul loc, cu 17 puncte în play out-ul elitei, la egalitate cu Chindia, următoarea clasată, locul 13. Alb-roşii au însă şi meciuri în minus faţă de adversarele ei.


Iar deseară se pot redresa pe terenul Viitorului (ora 20). Nici in birouri situaţia nu e mai relaxată în Ştefan cel Mare, fanii strângând banii necesari funcţionării în ultima vreme prin „Programul DDB”.

Pentru ASU Politehnica Timişoara campionatul Ligii 2 a fost îngheţat când echipa era clasată pe 11. Dorul de fotbal al alb-violeţilor a făcut ca zilele trecute să apară un altfel de banner expus de fani pe acelaşi stadion din centrul oraşului. Textul a fost de acea dată mai „romantic”: „Simt că fără ea nu pot respira…”. Versuri cântate de Ducu Bertzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.