Cinci dintre cele mai scumpe modele de gaming laptop pe care le...

Cinci dintre cele mai scumpe modele de gaming laptop pe care le poți cumpăra în 2021

0
DISTRIBUIȚI

Laptopurile pentru gaming sunt, în general, foarte performante și au un design modern. Doar că, din când în când, companiile producătoare ne surprind cu modele extraordinare, cu design futurist și ultima generație de componente foarte performante. Dacă ești în căutarea unui gaming laptop extraordinar, trebuie să te aștepți ca prețul acestuia să fie destul de mare. Iată care sunt cele mai scumpe modele de gaming laptop pe care le poți cumpăra în 2021.

ASUS ROG Mothership

ASUS ROG Mothership este fără pereche. Acesta nu este un gaming laptop obișnuit. Este mai mult intersecția dintre o tabletă tip surface și un computer. Este practic o tabletă solidă cu o tastatură care se potrivește sub. Cu toate acestea, deși arată ca o tabletă, are componente interne extrem de impresionante. Vine cu 64 GB de memorie RAM, procesor Intel Core i9 de ultimă generație, placă video NVIDIA GeForce RTX 2080, SSD Samsung de 1.5 TB cu o viteză de citire de 3500 MB/s și o viteză de scriere de 3300 MB/s. Este incredibil de puternic și poți juca toate jocurile preferate la cele mai înalte setări pentru că va face față cu brio. Prețul său este de aproximativ 6000 de dolari.

MSI GS76 Stealth Titan

Când vine vorba despre putere de procesare, nici un alt gaming laptop nu se compară cu GS76. Foarte mulți gameri optează pentru acest laptop contrar prețului său destul de mare de aproximativ 6000 de dolari. Are un procesor Intel Core i9-10900K, care este probabil unul dintre cele mai rapide procesoare din lume. Procesorul deca-core este capabil de viteze de până la 5.3 Hz. Placa video este NVIDIA GeForce RTX Super de 8 GB. Are 4 module de 16 GB de memorie RAM, un total de 64 GB.


De asemenea, are 2 TB de memorie SSD și ecran cu rezoluție 4K.

Alienware M17 R3

Acest gaming laptop are un design futurist și unic, care este recunoscut oriunde te-ai duce. Are un procesor extrem de rapid, Intel Core i9-10980 HK, ce atinge viteze de până la 5.3 Hz. Placa video este NVIDIA GeForce RTX 2080 Super cu 8 GB VRAM ce trebuie neapărat menționată. Memoria RAM este de 32 GB, suficient pentru multitasking productiv. Spre deosebire de celelalte modele prezentate, are 1 TB de memorie SSD, ceea ce ar putea părea puțin, având în vedere puterea componentelor interne. Prețul acestui gaming laptop se învârte tot în jurul a 6000 de dolari.

Alienware New M15

Acest gaming laptop trebuie  menționat pentru că este cel mai bun laptop pentru gaming cu procesor Intel Core i7. Cu un preț de aproximativ 4000 de dolari, acest gaming laptop este despre perfromanță și excelență. Procesorul este Intel Core i7-10750H cu viteză de până la 5 Hz. Placa video este NVIDIA GeForce RTX 2080 Super cu 8GB VRAM, perfectă pentru jocurile tale video preferate. Memoria RAM este de 32 de GB, eficientă pentru multitasking. Ecranul este Full HD, deci vă puteți bucura de o imagine de calitate.

Razer Blade 15

Un gaming laptop cu o estetica plăcută este câteodată destul de greu de găsit, mai ales că componentele interne performante au nevoie de spațiu, ceea ce duce la laptopuri destul groase și mari. Cu toate acestea, Razer Blade 15 este diferit. Procesorul Intel Core i7-10875H este foarte puternic și are o viteză de până la 5.1 Hz. Are o placă video NVIDIA GeForce RTX 2080 Super Max-Q cu 8 GB VRAM, care este minunată pentru a te putea bucura de o experiență de joc excelentă. Memoria RAM este de 16 GB, suficientă pentru multitasking și productivitate sporită. Memoria internă este de 1 TB, care este mai mult decât suficientă pentru stocarea aplicațiilor și a datelor necesare. Prețul este de aproximativ 3000 de dolari, ceea ce nu este nici puțin, dar nici la fel de mult ca laptopurile prezentate anterior.