Săptămână cu drum and bass, muzică electronică, DJ K-lu și Killa Fonic...

Săptămână cu drum and bass, muzică electronică, DJ K-lu și Killa Fonic la Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului Bănățean

0
DISTRIBUIȚI

Melomanii au parte de o serie de evenimente muzicale din mai multe genuri muzicale în această săptămână, toate manifestările urmând să se desfășoare la Muzeul Satului Bănățean.

Marți, 7 decembrie, iubitorii de muzică urbană și nu numai sunt așteptați la un concert care îl are invitat pe unul dintre cei maicunoscuți artiști trap ai momentului – Killa Fonic, iar în warm-up-ul evenimentului invitat va fi Dj Gaga. Evenimentul este pus la cale de organizatorii festivalului Vest Fest. Cea de-a șasea ediție a Vest Fest, care ar fi trebuit să se desfășoare în acest an cu artiști ca BUG Mafia, Alternosfera, Bucovina, Coma, Luna Amară sau Bad and Boujee a fost reprogramată din cauza restricțiilor pentru perioada 10 – 12 iunie 2022.


Pentru ediția 2022 a Vest Fest, organizatorii deja au pregătit, pe lângă trupele deja anunțate pentru ediția 2021, un line-up bogat.

Miercuri și joi, în 8 și 9 decembrie, artiști naționali și locali din drum and bass vor fi prezenți la Magnetic Festival, unde vor mixa Freqax, Apus, Memphys, Madliquid, Notsocommondj, Phobe1, RO/A, Skinny, Noize și Souldip.

Vineri, 10 decembrie, în cadrul Text Concerto, concept dezvoltat de Biblioteca Județeană Timiș, DJ K-lu va mixa contrapunctat de scurte inserturi literare.

Sâmbătă 11 decembrie, amatorii de muzică electronică sunt așteptați la un eveniment numit B/plr. Winter, în cadrul căruia vor mixa vlf și naarc.

Toate aceste evenimente se vor desfășura în cadrul Parcului Crăciunului de la Muzeul Satului Bănățean. Intrarea este gratuită, dar accesul se face în baza certificatului verde. Parcul Crăciunului este deschis de marți până duminică, între orele 11 și 21 iar programul complet al evenimentului poate fi găsit aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.