Din dragoste pentru pian: Kim Rabie, studentul tunisian stabilit în Timișoara a...

Din dragoste pentru pian: Kim Rabie, studentul tunisian stabilit în Timișoara a lansat cel de-al doilea videoclip din carieră

0
DISTRIBUIȚI

Scena muzicală timișoreană s-a îmbogățit recent cu cel de-al doilea videoclip lansat de artistul Kim Rabie, piesa „Dark Romance” având parte de un videoclip realizat de studioul Cinematica de către Daniel Kui și mixaj și master executat de DS Pro Timișoara.

Pe numele său adevărat Rabie Amira, tânărul artist născut în Tunisia este student la Timișoara și s-a născut în 15 mai 1996.

„Am ajuns în România la Timișoara după ce am avut o experiență în Senegal. Un coleg mi-a sugerat să vin la Timișoara și am ajuns aici în luna septembrie a anului 2017. Dragostea mea pentru muzică a început pe la vârsta de 15 ani.


Am avut o perioadă grea în viață și muzica a fost singurul meu refugiu în acea perioadă. Am decis să învîț să cânt la pian pentru a trece mai ușor prin acea perioadă, nu fiindcă mi-aș fi închipuit vreodată că o să urmez o carieră artistică“, a mărturisit artistul.

După ce l-a întâlnit pe Atilla Lukinich, inginerul de sunet cunoscut în branșă pentru activitățile sale în studioul DS Pro, tânărul tunisian a prins tot mai mult curaj și a lansat recent cel de-al doilea său videoclip, „Dark Romance”.

„Atilla Lukinich m-a ajutat foarte mult și m-a încurajat așa că nu pot decât să-i mulțumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat. Înțeleg limba română, dar nu știu să vorbesc corect. Muzica e un limbaj universal, iar experiențele mele trăite aici la Timișoara au fost cât se poate de pozitive. Lumea este foarte prietenoasă și mă bucur foarte tare că am reușit să scot două melodii cu ajutorul prietenilor de aici. Intenționez să rămân aici, iar pe viitor vreau să editez un material discografic și să susțin concerte“, a mai adăugat Kim Rabie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.