Ripensia s-a impus la limită în faţa modestei Dacia Unirea Brăila. Roş-galbenii...

Ripensia s-a impus la limită în faţa modestei Dacia Unirea Brăila. Roş-galbenii au urcat în clasamentul Ligii 2

0
DISTRIBUIȚI
Foto: captură YouTube / Ripensia Timişoara

Ripensia Timişoara a câştigat jocul de pe teren propriu cu penultima clasată. A fost doar 1-0 cu Dacia Unirea Brăila, echipă care a trecut rar de centrul terenului. Singurul gol al întâlnirii a fost înscris de Darius Ţieranu, în prima repriză.

„Ripi” a deschis scorul în minutul 21 după o reluare a lui Gavra care a fost deviată într-un mănunchi de jucători. De acolo, din îngrămădeală, fundaşul Ţieranu l-a învins cu un şut pe jos, din apropiere, pe bravul Duţă.


Timişorenii au dominat în continuare copios jocul, trecându-şi în cont mai multe ratări, în special prin vârful Gavra. Iar în minutul 41 Ivancevic a fost aproape de gol.

În partea a doua jocul a curs tot la o singură poartă, cea a brăilenilor. Dar imprecizia sau lipsa de inspiraţie au făcut ca scorul să nu se modifice. Mai mult, pe final Dacia a avut şi ea o ocazie. Şutul lui Petrache (82) fiind reţinut cu emoţii de Rus. Golda apoi a irosit şi el o ocazie din postura de jucător nou intrat.

„Ripi” rămâne cu punctele, în număr de 25 acum după 18 runde disputate şi locul 10 în clasament, un salt notabil. Brăila are în continuare doar două puncte şi e pe 19. În ultima etapă a sezonului regular roş-galbenii se deplasează la Slobozia, care s-a impus azi cu 8-0 la Călăraşi!

Ripensia: I. Rus – Sturzu, Țieranu, Lalic, Gladun – Piftor (84, I. Mihart), Vidrăsan (57, Stoi), T. Călin (cpt., 84, V. Macriţchi), Ivancevic (72, Golda) – M. Ene – Gavra (57, Matiş). Antrenor: Florin Fabian.

Dacia Unirea: A. Duță – Ș. Sava, R. Mocanu, Moroianu, Bădilaș – Petrache, Ziepop (cpt., 90+1, P. Bogdan), Z. Yaya (68, Passi), V. Robu (90+1, Leu) – A Duțu (68, R. Boroşu), Vartolomei. Antrenor: Laurenţiu Ivan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.