La handbal, Baia Mare a plecat cu toate punctele. SCM Politehnica se...

La handbal, Baia Mare a plecat cu toate punctele. SCM Politehnica se chinuie în continuare cu primele clasate

0
DISTRIBUIȚI

 

Foto: SCM Politehnica / Facebook

SCM Politehnica a cedat pe teren propriu cu Minaur Baia Mare în etapa a 9-a a Ligii Zimbrilor. Oaspeţii s-au impus după o primă repriză solidă şi nu au avut emoţii mari nici în partea secundă, scor 25-30 (11-17).

Poli a păstrat un oarecare echilibru doar în primele minute cu vicecampioana, pe care nu a reuşit să o conducă deloc pe parcursul jocului.


În minutul 28 diferenţa dintre cele două a fost chiar de şapte goluri. În partea a doua meciul s-a mai echilibrat dar bănăţenii nu au reuşit să se apropie la mai puţin de trei goluri diferenţă până la final.

Ambele echipe au suferit şi eliminări care nu au schimbat însă soarte partidei. Ignat fiind expulzat pentru cumul de cartonaşe la gazde. Căbuţ a fost principaul marcator al vizitatorilor, cu şase goluri marcate.

SCM Poli (marcatori) Claudiu Pal 1, Filip Marjanovic 6 (3 din 7m), Marius Sadoveac 5, Cristian Fenici 4, Robert Furak 3, Flavius Cîmpan 2, Vlad Chira 2, Albert Cristescu 1, Răzvan Trif 1.

În urma acestui eşec SCM Poli rămâne pe 11, cu 9 puncte. Vineri, 4 noiembrie, de la ora 17, timişorenii joacă în fieful locului 4 – CSM Bucureşti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.