Ripensia a remizat la Vâlcea cu CSC Şelimbăr. Iulian Muntean: „Un punct...

Ripensia a remizat la Vâlcea cu CSC Şelimbăr. Iulian Muntean: „Un punct important în economia clasamentului”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Leczki Jozsi/Mediafax Foto (arhivă)

Ripensia a obţinut al doilea egal extern azi, al Rm. Vâlcea, acolo unde-şi dispută meciurile de acasă sibiana CSC Şelimbăr. A fost un 0-0 frustrant pentru gazde, echipa cu ocaziile şi dominarea.

Fără Piftor, Ene și Gavra, ripensiştii au avut totuşi prima şansă notabilă, prin Zimța, care a trimis peste poartă de la 25 de metri în minutul 2. Apoi șutul lui Gladun de la 16 metri a fost prins de Mitrovic. De partea cealaltă, Şelimbărul a lovit transversala, prin Cîrstean (min. 11), Gele (26) l-a testat pe Toroc de la distanţă, la o fază la care mingea a lovit și bara iar acelaşi Gele (38) a fost aproape de gol cu capul, dar Toroc s-a opus iarăşi.

Partea secundă a avut şanse importante pentru formaţia din Şelimbăr abia pe final, în trei rânduri fiind aproape de gol, o dată chiar în urma unei lovituri pe spate.


Totuşi, în prelungiri, Stoica a fost aproape să dea lovitura pentru oaspeţi, dar șutul său din 17 metri a fost reţinut de tânărul Mitrovic.

„Ripi” a acumulat 12 puncte şi se află pe 16. Runda viitoare programează derby-ul timişorean cu Politehnica sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 11, pe „Electrica”.

CSC Șelimbăr: Mitrovic – Monea, Dandea (cpt.), R. Crișan, Riza – Al. Luca, R. Boboc (62, Ciocâlteu) – Raicea (62, Ursu), M. Manole (62, Cărăruş), Gele – Cîrstean (77, Cârstean). Antrenor: Eugen Beza.

Ripensia: Toroc – Zamfirescu, Lalic, Fridrich, Gladun – T. Călin (90+2, D. Ciurel), Stoi, Morariu (90+2, Bobocea) – Sofran (80, R. Stoica), Zimța (90+2, Zetu), Mogoș (70, Macrițchii). Antrenor: Iulian Muntean/Roberto Ivan.

”Este un punct foarte important în economia clasamentului. Este un egal obținut cu multă muncă și cu efort. Eu spun că este un punct meritat, îi felicit pe această cale pe băieți pentru dăruire. Să recunoaștem că am avut și noroc, Șelimbărul având câteva ocazii foarte mari în prima repriză. Dar, aceste ocazii au venit pe fondul neatenției unor jucători de la noi. Am avut și noi șansele noastre în startul meciului, iar în partea a doua am echilibrat jocul, Șelimbăr având ceva șanse pe final. Este bine că avem două meciuri la rând fără gol primit și am reușit să rezolvăm ezitările noastre de la fazele fixe. Scorul este bun și în condițiile în care am avut o serie de absenți, iar pe bancă am avut doar doi jucători născuți înainte de 2003. Pe final, vreau să îi urez succes lui Ianis Mihart la acțiunea la care va participa la națională, din păcate contextul partidei a făcut ca să nu-l mai introduc pe finalul jocului de azi”, a declarat Iulian Muntean, antrenorul Ripensiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.