Un traficant de droguri a forțat intrarea în țară, spulberând bariera de...

Un traficant de droguri a forțat intrarea în țară, spulberând bariera de la o vamă de la granița cu Serbia. Ce au găsit polițiștii în mașina oprită după o urmărire de zeci de kilometri

0
DISTRIBUIȚI

Întâmplare ca-n filme, la granița României cu Serbia – un șofer a forțat intrarea în țară pe la punctul de trecere a frontierei de la vama Porțile de Fier II, joi seara. În timpul verificărilor de la intrarea în țară, cetîțeanul danez a pornit în tromba și a trecut prin bariera aferentă liniei a doua de control pe care a distrus-o, după ce asupra sa au fost identificate substanţe a căror introducere pe teritoriul României este interzisă.

Fugarul a fost urmărit de polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Timișoara și a fost în cele din urmă blocat în trafic, la zeci de kilometri, pe raza localităţii Şimian de către poliţiști din cadrul Poliției  Mehedinţi.


Cu ocazia testării cu aparatul DrugTest, acesta a fost depistat pozitiv la cocaină.

În urma controlului autoturismului,  au fost descoperite 165 comprimate care conţin ca substanţă activă Alprazolam și 697 comprimate care conţin ca substanţă activă Oxicodonă. Dosarul a fot preluat de DIICT Mehedinți care l-a pus sub acuzare pentru introducerea în țară de droguri de risc şi mare risc, trecerea frauduloasă a frontierei de stat, distrugere și conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Mehedinți a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.