Fotograful timișorean Nedici Dragoslav a câștigat un premiu important la competiția internațională...

Fotograful timișorean Nedici Dragoslav a câștigat un premiu important la competiția internațională Jazz World Photo

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Nedici Dragoslav

Una din fotografiile realizate de timișoreanul Nedici Dragoslav a câștigat premiul al treilea în cadrul concursul internațional Jazz World Photo.

„Sunt atât de onorat să fiu unul dintre câștigătorii concursului din acest an. Felicitări tuturor colegilor de fotografie și în mod special pentru ceilalți doi câștigători ai acestui an, Hervé Escario din Franța și Dariusz Kwapisiewicz din Polonia.


Vă mulțumesc foarte mult pentru această onoare, Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și vă iubesc“, a transmis fotograful timișorean care a fost recompensat cu acest premiu pentru poza sa cu Liv Warfield realizată la festivalul internațional de jazz de la Gărâna.

Acum trei ani, Nedici Dragoslav a câștigat premiul „Photo of the Year” acordat de Asociația Jurnaliștilor de Jazz din SUA pentru fotografia realizată artistei americane Jazzmeia Horn în cadrul festivalului internațional de jazz de la Belgrad.

Artistul născut în 17 martie 1971 în Timișoara are parte de recunoaștere internațională, fotografiile lui apărând printre altele și pe site-ul All About Jazz, în cadrul unui articol dedicat celei de-a 20-a ediții a Festivalului de Jazz din Pancevo (Serbia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.