Istoria muzicii timișorene: Formația ABRA susține două concerte de neratat

Istoria muzicii timișorene: Formația ABRA susține două concerte de neratat

1
DISTRIBUIȚI

Miircuri, 9 august, de la ora 19, la Faber, va avea loc un nou episod din seria evenimentelor Lost Music, un proiect ce propune o recuperare a istoriei muzicii timișorene din decadele ’70, ’80, ’90 și 2000, printr-o serie de ateliere, concerte, podcast-uri și expoziții ce pun lumina pe oamenii, locurile și muzica acelor vremuri în strânsă relație cu orașul Timișoara.

De această dată Emil Biebel și membrii formației ABRA vor purta o discuție despre anii 80 și ce au însemnat aceștia în muzica rock din Timișoara, iar seara va fi încheiată cu un concert al formației timișorene care s-a născut în 1984.


Tot miercuri va avea loc și finisajul expoziției Lost Music: Muzica Mișcă, aceasta putând fi vizitată zilnic în intervalul 18- 21.

Sâmbătă 12 august formația alcătuită din Adrian Dinu – chitară, voce, Christian Podratzky – bass și Vali Potra – percuție va susține un concert la Fikl Artstage în Socolari, în cadrul unui eveniment care începe la ora 20 și care include și un tur ghidat al atelierului și galeriilor nou-amenajate în spațiul din Socolari care îi aparține pictorului Gheorghe Fikl.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.