Mii de timișoreni au cântat alături de Lepa Brena într-un spectacol memorabil...

Mii de timișoreni au cântat alături de Lepa Brena într-un spectacol memorabil la Timișoara (video)

1
DISTRIBUIȚI

Mii de oameni au luat cu asalt Iulius Mall sâmbătă seara pentru a asista la revenirea solistei Lepa Brena la Timișoara, în cadrul unui eveniment organizat de Fundația Academică Culturală Timișoara, ca parte din Programul cultural-național Timișoara – Capitala Europeană a Culturii 2023, prin Programul Light Over Border. Lepa Brena a susţinut în 1984 un concert de neuitat pe stadionul Dan Păltinişanu, atunci 1 Mai, evenimentul fiind unul care a ramas în memoria tuturor timişorenilor care au ocupat până la refuz tribunele stadionului. Cu câțiva ani în urmă, solista a anunțat că va susține un concert pe stadionul Dan Păltinișanu, dar după câteva amânări consecutive şi mai multe scandaluri, concertul divei balcanice nu a mai avut loc.

De această dată, Lepa Brena a făcut un spectacol de neuitat în parcarea Iulius Mall și timp de aproape două ore a interpretat câteva din cele mai mari șlagăre din cariera sa.

„Sunt foarte mândră că am ocazia să revin în Timișoara după concertul din 1984 pe care l-am susținut aici pe stadio.


Bineînțeles că am amintiri de la acel concert chiar dacă pe atunci eram foarte tânără și nu prea înțelegeam politica. Nu prea știam eu multe despre comunism, eu sunt cântăreață și treaba mea e să cânt nu să fac politică. Acum, înainte de concert m-am plimbat prin Timișoara și am văzut un oraș frumos și pot să spun că există mari diferențe între cum arăta orașul atunci când am cântat pe stadion și cum arată acum. Cel mai frumos lucru din ultimii ani este acela că ne-am cucerit libertatea. Libertatea de a merge la concerte și libertatea în general. Timișoara arată foarte bine, e un oraș internațional și țin să le mulțumesc organizatorilor că m-au chemat. Am pregătit un program special pentru această seară care cuprinde cele mai bune hituri lansate în ultimele decenii“, a declarat solista înaintea concertului. Dealtfel, și pe parcursul recitalului Lepa Brena și-a adus aminte de concertul ei anterior din orașul nostru (spunând că a avut loc în 1985) și a oferit mai multe declarații de dragoste pentru Timișoara, spre bucuria miilor de spectatori care au asistat la acest eveniment.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.