Evenimente inedite la ediția din acest an a Timișoara International Tattoo Convention

Evenimente inedite la ediția din acest an a Timișoara International Tattoo Convention

0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a doua ediție a Timișoara International Tattoo Convention – eveniment ce va avea loc în perioada 12 – 14 aprilie la Iuius Congress Hall – va avea parte de o serie de momente artistice, printre acestea numărându-se o inedită lansare de carte dedicată artei tatuajelor japoneze și o demonstrație de  kennjutsu (arta mânuirii sabiei japoneze katana).

„Unul din invitații speciali ai ediției din acest an este Roberto Borsi, un artist tatuator din Italia care are o experiență de peste 30 de ani. El a avut oportunitatea să cunoască familia de tatuatori Horitoshi  din Japonia și a devenit primul artist occidental membru al acestei familii.


În cadrul ediției din acest an a convenției, artistul va lansa cartea Irezumi”, ne-a declarat Sorin Stanca, din partea organizatorilor.

În prima zi a acestui eveniment, în 12 aprilie, de la ora 17:30 la fața locului va avea loc o demonstrație de mânuire a săbiilor japoneze, realizată de membrii clubului Kenjutsu din Timișoara, iar de la ora 18 o lansare a cărții Irezumi, în prezența autorului.

Prima ediție a celui mai mare eveniment dedicat tatuajelor din Timișoara a avut loc anul trecut. În acest an, la acest eveniment vor participa peste 50 de artiști tatuatori, iar premiile vor fi acordate de un juriu specializat.

„Suntem onorați să îl anunțăm în juriul care va premia artiștii prezenți la Timișoara International Tattoo Convention pe Remus Rotaru, lector universar doctor și prodecan al Facultății de Arte din Timişoara”, au transmis organizatorii evenimentului, Asociația Art Attack și Salonul Timișoara Tattoo.

Vă reamintim că înaintea convenției internaționale din acest an,, bordul ambarcațiunii Pelican din Timișoara va fi gazda unui eveniment inedit numit Ink the River!, în cadrul căruia publicul va avea parte de o acțiune nobilă, acțiunea  fiind totodată o încălzire pentru cea de-a doua ediție a Timișoara International Tattoo Convention. Acțiunea Ink the River, organizată de Ecluze pe Bega și Timișoara Tattoo va avea loc duminică, 24 martie, între orele 13 și 17.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.