Surse: S-a stabilit tandemul cu care PSD și PNL vor să câștige...

Surse: S-a stabilit tandemul cu care PSD și PNL vor să câștige Timișoara și Timișul

2
DISTRIBUIȚI

În această după-amiază, liderii naționali ai PSD și PNL s-au întâlnit pentru a pune la punct ultimele detalii în ceea ce privește alegerile locale. După „lupte seculare”, reprezentanții celor două partide au reușit să se înțeleagă în privința candidatului pentru București, dar s-a stabilit și faptul că alianța va funcționa și în Timiș.

Astfel, liberalii și social-democrații au hotărât că vor avea un candidat comun pentru Primăria Timișoara, în persoana fostului primar Nicolae Robu, și un candidat comun pentru președinția Consiliului Județean Timiș, adică deputatul Alfred Simonis, președintele filialei PSD Timiș.


De asemenea, PSD și PNL vor avea liste comune de candidați pentru consiliul județean și consiliul local.

Decizia care s-a luat în urma discuțiilor de astăzi din coaliție urmează să fie validată în forurile de conducere ale fiecărui partid în parte.

În aceste condiții, rămâne de văzut ce va face Alin Nica, președintele liberal în funcție al CJ Timiș, care chiar astăzi l-a atacat pe Simonis într-un nou episod din „războiul transferurilor de primari”.

Unele surse liberale spun că Nica s-ar putea duce la Dreapta Unită, pentru a deveni contracandidatul lui Simonis pentru președinția Consiliului Județean Timiș.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.