PRESSALERT.ro, interzis de preşedintele PSD Timiş

PRESSALERT.ro, interzis de preşedintele PSD Timiş

3
DISTRIBUIȚI

PRESSALERT.ro a intrat pe lista neagră a preşedintelui PSD Timiş, Titu Bojin, fapt pentru care social- democraţii nu ne mai invită la protest psd tm 2 pacţiunile sale. Decizia de a interzice PRESSALERT.ro la PSD Timiş a fost luată după ce au fost publicate mai multe materiale care au deranjat ego-ul preamăreţ al celui aflat vremelnic în fruntea organizaţiei. Bojin a fost extrem de deranjat de faptul că am publicat informaţia că a fost lăsat de Victor Ponta cu şoferii în faţa clădirii Primăriei Timişoara, când s-a dus să discute cu primarul Gheorghe Ciuhandu. De asemenea, faptul că PRESSALERT.ro continuă să scrie despre scandalul Ornella Design şi despre susţinerea de către „opoziţia” pesedistă a afacerilor de familie a şefului PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, nu este pe placul preşedintelui Bojin.


Despre această susţinere am vorbit şi pe B1 TV. Cum pe şeful social democraţilor timişeni îl deranjează inclusiv întrebările despre normalitatea situaţiei de a conduce filiala unui partid de opoziţie, după ce dimineaţa este şef la Direcţia Apelor Banat şi aplică politica guvernului Boc.

Şicanele s-au înmulţit cu trecerea timpului – de la mesaje „compromiţătoare”  postate de echipa sa de zgomot pe diverse site-uri, la refuzul de a răspunde la întrebările noastre şi acum cu neinvitarea la conferinţele de presă sau alte acţiuni ale partidului. Această acţiune de „pedepsire” dovedeşte primitivismul gândirii tovărăşeşti a unora care-şi doresc cu orice preţ să acceadă la putere. Dacă în opoziţie calcă în picioare libertatea presei şi dreptul la opinie, aşteptările sunt sumbre pentru perioada când astfel de indivizi vor fi la guvernare. Bojin se alătură primarului Gheorghe Ciuhandu şi preşedintelui CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc, care, deranjaţi de cele publicate de PRESSALERT.ro, au încercat tot felul de forme de şicanare.

În ciuda acestor presiuni, PRESSALERT.ro va continua să prezinte faptele aşa cum sunt, cu riscul  să deranjeze, iar acest embargo din partea lui Bojin nu ne va împiedica să oferim cititorilor informaţii despre ce se întâmplă la PSD şi nu vom ezita să criticăm derapajele oricăruia din şefii acestui partid, indiferent de numele său.

3 COMENTARII

  1. Acu’ vorba lu’ Dinescu: si un pic gravida si un pic virgina, cam greu.
    E de’nteles baletu’ lu’ Titus Stapanu’ Apelor. Atacurile in forta ale junilor pesede nu aduc atatia bani partidului cat aduce baletu’ politico’administrativ al lui Titus. Acest balerin de mare forta, cum n’o mai avut Cimisoara de la plecarea de pe scena a lu’ Francisc Valkai, ar face un rol magnific in Spargatoru’ de buci. Baletu’ politico’administrativ aduce bani atat in buzunaru’ pesedeului, al pede minus el, dar si in buzujebu’ lu’ Brendu’ si al Stapanului Apelor.
    Si in acest caz, se plica principiu’ „Bona vaca”, adicatelea date la o parte sa mai prind si io o tzatza. Astfel devenind normal faptu’ ca scandalu’ Prnella nu exista. De fapt, exista scandalu’ pitzy de le imeme’uri, carele pentru ca a solicitat prea putini bani si intr’un domeniu sensibil pentru uratele pede minus el, i s’a refuzat acordarea de fonduri ioropene. Ca Chera Duduca a Brendu’lui stiu ca nu da afara din casa de frumusete, chiar cu kilele de smac pe fatza, da’ si ata tot asa de urata e, de n’ai pus o vorba buna pentru pitzy?
    Coane Titus, nu’i bine. Incepi sa o iei pe urmele lu’ Pitzyponcu’ Brutus Gastricu’, si chiar ar fi pacat. Mare pacat.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa pacatuiti bineeeeee.

  2. Bai HOUFĂ, de presa on-line si jurnalism de investigatie ai auzit? Hai STFU si mergi mai departe catre bloguri, nu sta aici ca prinzi mucegai. Asta e replica a la Bojin, numai el spunea lucrul asta. Dar cand statea colo in fata primariei dardaind de frig, cand il astepta pe Ponta cum era? Faptele prezentate de omul asta sunt fapte de blog? Văi de capu vost’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.