Moral pentru ”lei”. BC SCM Timișoara și-a adjudecat trofeul turneului de acasă....

Moral pentru ”lei”. BC SCM Timișoara și-a adjudecat trofeul turneului de acasă. Ce îl nemulțumește pe antrenorul Nenad Mandic FOTO

0
DISTRIBUIȚI
img_3517
Nikola Otasevic, BC SCM Timișoara. Foto: Emanuel Titus Ilieși

BC SCM Timișoara a câștigat azi Cupa Timișoara în urma unei finale disputate în compania grupării sârbe Tamis Pancevo. Elevii lui Nenad Mandic s-au impus la zece puncte diferență, scor 74-64 (41-34). La fel ca ieri și precum în alte amicale ale verii, Mladen Jeremic a fost principalul marcator al ”leilor”.

BCT-ul nu a pierdut azi niciun sfert în fața echipei care a dispus ieri de CSU Sibiu. 26-21, 15-13, 16-13 și 17-17, au fost scorurile pe sferturi împotriva formației din Panciova. Oaspeții au fost destul de periculoși în sfertul 4, fiind în câteva rânduri la doar patru puncte distanță de alb-violeți. Jeremic, artizan și azi pentru amfitrioni, a înclinat decisiv balanța când a marcat trița pentru 74-61. Mladen Jeremic a marcat azi 23 de puncte. El a fost urmat la acest capitol de colegii: Cakarevic (13 pt.), Diaz (12), Popa Calotă (9), Drăgușin (6), Ghiriș, Komatina (4) și Otasevic (3). De partea cealaltă principalul realizator a fost Igor Kesar, cu 20 de puncte puse pe tabelă pentru Tamis Pancevo.

În finala mică a competiției CSU Sibiu a trecut de maghiarii de la Kecskemet cu un coș victorios pe sirenă, scor 70-67. BC SCM Timișoara câștigă astfel turneul organizat în Sala ”Constantin Jude” și mai are un singur test înainte de vizita Clujului. Miercuri, de la ora 18.30, tot pe teren propriu, cu Dinamik Belgrad.

img_3750

Nenad Mandic are motive de nemulțumire

Antrenorul timișorenilor nu era încântat după testul de azi de punctele irosite de elevii săi.


Totuși, Nenad Mandic a apreciat atitudinea din teren. ”Am mai câștigat un meci, am luat acest trofeu, dar nu sunt complet satisfăcut de acest meci. 4-5 meciuri la rând am avut probleme cu aruncările libere. Am ratat 13 în această seară, oponenții au avut procentaj 100%. Dar trebuie să continuăm. Am spus că e o echipă nou, avem nevoie de timp. Cu această energie și abordare putem avansa, suntem sigur că vom face o treabă bună aici. Cel mai important a fost să văd jucători cât mai mulți și să încerc tactici alternative. Toate jocurile au fost grele… Tamiș are jucători buni cu siguranță. Nu e timp să fixăm chiar totul, la final de campionat e totul rezolvat. Dar desigur că vom fi pregătiți pentru Cluj”, a declarat Nenad Mandic.

”Sunt fericit că am câștigat, am depus un efort mare și sunt mândru de echipa mea. Cred că ne aflăm pe un drum bun, trebuie să continuăm așa și cu siguranță vom avea rezultate. Dacă adun și meciurile de la națională, sunt foarte multe amicale pentru mine, mai multe ca în campionat. Ușor ușor începem să ne cunoaștem, se vede că se leagă un pic relațiile de joc. Mai e de muncit, sperăm că va fi mai bine. Nu știu dacă am jucat mai bine, dar cu siguranță ne-am dăruit mai mult”, a spus și Octavian Popa Calotă (foto, jos).

img_3557

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.