Ionuț Popa nu concepe ca echipa sa să nu câștige cu ASA...

Ionuț Popa nu concepe ca echipa sa să nu câștige cu ASA Târgu Mureș. Ce temeri are antrenorul lui ACS Poli în legătură cu jocurile care decid totul

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa

Înfrângere cu Pandurii a lăsat urme adânci la Timișoara. Ionuț Popa nu crede că echipa sa se mai poate salva direct, dar și-a schimbat discursul fatalist înaintea jocului cu ASA Tg. Mureș. ACS Poli e obligată să câștige pentru a-și păstra șansele măcar pentru barajul care va fi probabil cu UTA BD.

Antrenorul Ionuț Popa a avut azi o abordare diferită față de cea de după eșecul cu gorjenii, agresivă spre factorii din ”exterior”. ”Jocul de mâine vine după acel dezastru. Noi suntem vinovați. Mă face să mă întreb cum va arăta echipa. S-au micșorat șansele, dar eu vreau să-i fac pe jucători să lupte până la capăt. Pentru onoarea lor și cinstea fotbalului. E dureros, că am luptat ca niște înecați, de la început, pentru a ajunge la o situație care la un moment dat era bună bună. Pe mine mă surprind unele lucruri și îmi pun mari semne de întrebare vizavi de aspectele generale din fotbal când văd că la TV se mizează pe conflictul dintre FRF și LPF. Dar nu văd nimic legat de arbitraj, nu m-am plâns după meci, dar apar momente în care echipele sunt avantajate sau dezavantajate. Pedro a fost eliminat pe bună dreptate. Dar căpitanul lor, care a făcut cinci-șase faulturi după ce a luat galben și și-a dat seama antrenorul lor și l-a schimbat, nu i-a dat al doilea… Chiar nu se văd lucrurile astea? Sunt video.


Nu suport să fiu dezavantajat de o manieră de arbitraj, ce să ne așteptăm la următoarele. Mi-e frică de cum voi fi arbitrat. Dacă s-a terminat play-off-ul nu mai contează play out-ul?”, a declarat Ionuț Popa.

Marea problemă a timișorenilor rămâne modificările dese din primul 11, pricinuite de accidentări și suspendări. De această dată Pedro Henrique e suspendat, în timp ce Straton, Novak, Poparadu și Scutaru sunt accidentați ori incerți. ”Cinci-șase schimbări voi face. Azi e ultimul antrenament, voi trasa și echipa, dacă nu apar rezultate, antrenorul are două opțiuni, să schimbe sistemul sau jucătorii.Cei care intră ar trbui să aibă un randament bun”, a precizat Popa.

Minusurile se văd și statistic, ACS Poli nu a mai câștigat în ”mini-retur” după un start de senzație în play out. ”Eu zic că Pandurii sunt salvați”, a conchis Ionuț Popa cu referire la cele 27 de puncte adunate de olteni după remiza de ieri. ASA e ultima și ardelenii ar trebui să fie victime, dar… ”Eu știu ce motivație au? La noi se întâmplă să apară motivații și motivații. Știu că Marius Constantin e accidentat iar Gorobsov a plecat. Dar au jucători cu experiență, Velayos, Nicoliță. Nu îmi pun problema să nu câștigăm mâine, mă gândesc la meciul de la Mediaș”, a adăugat tehnicianul lui ACS Poli.

”E un meci foarte important, pe care trebuie să-l câștigăm, ca să depindem numai de noi, măcar pentru baraj. Mă simt tot mai bine și sper să intru bine în joc și cel mai important e să câștigăm. E o atmosferă apăsătoare după meciul cu Tg. Jiu, sperăm să ne revenim și să câștigăm mâine. Nu știm cu ce echipă vor aborda cei de la ASA, depinde de noi, că ne-am uitat prea mult la adversari și trebuie să ne concentrăm pe noi”, a spus și Alin Ignea, mijlocașul care a început să prindă echipa pe final de sezon.

Partida ACS Poli Timișoara – ASA Tg. Mureș se dispută mâine, de la ora 20.30, în penultima etapă a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.