Seară de muzică interesantă alături de UFO și Druje, curatorii festivalului ElectroRuga...

Seară de muzică interesantă alături de UFO și Druje, curatorii festivalului ElectroRuga de Buzad

0
DISTRIBUIȚI
UFO, creatorul festivalului TM Base și curator al festivalului ElectroRuga de Buzad

Melomanii timișoreni sunt invitați la o nouă sesiune din seria „The Session Room“, alături de UFO și Druje, „nașii“ festivalului ElectroRuga de Buzad, evenimentul urmând să se desfășoare vineri 26 iulie, de la ora 19.22 la Atelier 22TM.

„Electroruga de Buzad 2019 se apropie cu pași repezi. Curatorii festivalului, UFO, aka Florin Unguraș (tata lu’ TMBase și Setup) si Druje aka Cristian Philipp (tata lu’ Village și Electroruga) vin la TSR să pună muzică.


Noi nu suntem DJs. Nouă doar ne place muzica bună și mai butonăm din când în când” spun cei doi. Haideți la Atelier22TM să intrăm în vibe-ul festivalului. La fel ca celelate sesiuni TSR evenimentul va fi transmis, integral, prin livestreaming, pe pagina Atelier22TM. În cadrul The Session Room se vor putea vizualiza și lucrările prezentate în cadrul Expo22“, se spune în descrierea acestui eveniment.

The Session Room nprezintă o nouă paradigmă prin care muzica, ideile, oamenii și interpretările muzicale se pot întâlni sub tutelajul Atelier22TM. Evenimentele prezentate au la bază sesiuni de muzică live, interpretările fiind alternate între artiști instrumentali, vocali, trupe live și DJ.

Electroruga de Buzad (care va avea loc între 30 august și 1 septembrie), este un festival care îmbină muzica electronică (și nu numai) cu obiceiuri tradiționale, autentice, ale locului. Totul se întâmplă intr-un peisaj de poveste aflat la poalele Dealurilor Lipovei. Evenimentul, are loc în weekendul imediat următor Rugii de la Buzad și oferă posibilitatea explorării zonei și întelegerii modului în care locuiesc și trăiesc oamenii locului, relaxare și distracție. Pentru ediția din acest an, au fost anunțați până la această oră Cred că sunt Extraterestru, Ken Pith, Kosmic Blues, Moonlight Breakfast, Mungo s Hi Fi, Orkid, Rockwell, Sam Binga, Silent Strike, Sofa Surfers, Technimatic, Wicked Dub Division și o serie de artiști locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.