Primarul Robu, mesaj pentru timișoreni: „Să fie cooperanți când ajungem în zona...

Primarul Robu, mesaj pentru timișoreni: „Să fie cooperanți când ajungem în zona lor cu demolarea garajelor”

2
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Nicolae Robu anunță că operațiunea „Garajiada” continuă la Timișoara. Edilul-șef susține că în scurt timp cartierul Soarelui va fi primul din România liber de astfel de construcții, după ce au fost demolate aproape toate garajele din zonă.

„Au venit cetățenii să stăm de vorbă, sunt mulțumiți, îmi adresează cuvinte frumoase pentru că am curajul să intervin și să scap orașul de aceste construcții care nu-și mai găsesc locul. Vom continua să amenajăm parcaje între blocuri în locul garajelor.


Nu vă spun ce mi s-a arătat că s-a găsit prin garaje, de la cloșcă cu pui până la un cal, unul locuia într-un garaj și îi amenința pe cei care au venit la demolare cu o unealtă, că le ia viața dacă se ating de garajul lui. Nu impresionează această personaje pe nimeni. O arhivă a fost într-un alt garaj. Sunt foarte puțin folosite aceste construcții pentru a se ține mașini în ele și atunci proprietarii lor își țin mașina afară și le umplu cu tot felul de lucruri”, a afirmat Nicolae Robu.

De asemenea, primarul Timișoarei a precizat că cetățenii înțeleg inițiativa municipalității de a demola garajele și sunt cooperanți, asta deși la început au fost foarte reticenți.

„Luni vom demola cinci garaje unde nu am putut să facem asta la vremea când am intervenit în zonă. Dar le-a venit ceasul și lor. Să fie limpede, nu scapă niciunul. Unii se duc prin instanță, cheltuiesc degeaba cu avocați, nu au nicio șansă să câștige, sunt o mulțime de sentințe date în favoarea noastră. Îi îndemn pe toți timișorenii să fie cooperanți când ajungem în zona lor cu demolarea garajelor pentru că pentru ei o facem și pentru orașul nostru. Cu toții vor fi mulțumiți după amenajările pe care le realizăm. Nu vor știi ce înseamnă noroi, praf, aerul dobândește o altă calitate în zonele în care intervenim. Își vor putea parca mașinile civilizat și vor avea acces la blocurile în care locuiesc pe alei pietonale, nemaifiind nevoiți să calce prin noroaie când este ud afară”, a declarat Nicolae Robu.

Foto: Arhivă

2 COMENTARII

  1. Doar locuri de parcare se pot face? In zona Soarelui, pe strada Sirius s-au demolat 16 garaje, lângă un parc de joaca pentru copii, acolo mai bine ar extinde parcul de joaca, cu un miniteren de fotbal, sau se poate face un spatiu de joaca pentru copii cu vârsta peste 10 – 12 ani, masă de ping pong, cos de baschet…dar din păcate trăim într-un oraș al mașinilor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.