Interimarul Liviu Cocean, confirmat ca director general la Piețe SA după un...

Interimarul Liviu Cocean, confirmat ca director general la Piețe SA după un concurs la care a fost singurul participant

0
DISTRIBUIȚI

Liberalul Liviu Cocean, numit director general interimar al Piețe SA Timișoara la începutul lunii martie, a fost confirmat în funcție după un concurs la care a fost singurul participant. Și precedentul șef al companiei, Ioan Nasleu, a ocupat funcția tot în urma unui concurs la care a fost singurul înscris.

Liberalii care dețin majoritatea în consiliul de administrație al companiei care ține de Primăria Timișoara l-au numit pe Liviu Cocean interimar fără a-i consulta în prealabil pe primarul Dominic Fritz și colegii de alianță din USR PLUS, tot fără consultarea partenerilor fiind declanșate și concursurile pentru ocuparea funcțiilor de director general și director economic.

Vă reamintim că Liviu Cocean a fost director adjunct la Piețe SA din 2013, dar în februarie 2019 a demisionat, acuzând faptul că nu există interes pentru proiectele de dezvoltare și ”am mai înțeles și că nu mă potrivesc profilului promovat de domnul Robu, pentru că altfel poate era mai receptiv, măcar la cele mai importante propuneri.


Acolo unde dânsul consideră prioritar, unde cei promovați sunt pe placul lui, există sprijin în plan administrativ și se bagă adânc mâna în pușculiță”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.