Ioan Nasleu, trimis în judecată pentru patru infracțiuni de șantaj și una...

Ioan Nasleu, trimis în judecată pentru patru infracțiuni de șantaj și una de fals material în înscrisuri sub semnătură privată

0
DISTRIBUIȚI

Ioan Nasleu, fostul director de la Piețe SA și fostul consilier personal al primarului Nicolae Robu, a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, fiind acuzat de săvârșirea a patru infracțiuni de șantaj și a infracțiunii de fals material în înscrisuri sub semnătură privată.

„Fratele” lui Lucian Boncu este acuzat șantajarea editorului șef al PRESSALERT.ro, Dragoș Boța, și a soției acestuia, Iulia Boța, directorul debanat.ro,  după ce a trimis un mesaj de amenințare cu publicarea unei pretinse înregistrări video care ar pune-o într-o lumină proastă pe soția jurnalistului și cerând ca publicațiile acestora  să nu mai continue dezvăluirile despre ilegalitățile sale.  De asemenea, Nasleu este acuzat și că i-a șantajat pe doi angajați de la Piețe SA, încercând să-i determine să demisioneze, altfel va da familiilor pretinse înregistrări care ar fi dovedit o pretinsă relație.

Fostul director de la Piețe SA este acuzat și  pentru emiterea în fals a declarației care i-a permis noi sale „cuceriri”, Laura Aștileanu, să vină la Timișoara, în plină stare de urgență.


Nasleu a trimis mașina de la Piețe SA pentru a o aduce de la București.

Prin rechizitoriu, procurorul a cerut prelungirea controlului judiciar pentru ca acesta să nu părăsească țara, deoarece vrea să plece în SUA, și pentru o bună desfășurare a procesului penal. Judecătoria Timișoara a confirmat solicitarea, dar Nasleu a contestat decizia. Tribunalul Timiș a judecat, astăzi, contestația și i-a respins acțiunea ca nefondată. Acesta va rămâne în libertate sub control judiciar până în 16 august, urmând ca până la termenul limită să se stabilească facă se impune prelungirea cu încă 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.