Ioan Nasleu, inculpat pentru două noi infracțiuni de șantaj și pentru falsificarea...

Ioan Nasleu, inculpat pentru două noi infracțiuni de șantaj și pentru falsificarea actului care i-a permis „cuceririi” sale să vină la Timișoara în plină stare de urgență

3
DISTRIBUIȚI

Ioan Nasleu, fostul director de la Piețe SA, este, de astăzi, acuzat de săvârșirea a noi infracțiuni în dosarul în care este cercetat în libertate sub control judiciar pentru șantajarea editorului șef al PRESSALERT.ro, Dragoș Boța, și a soției acestuia. Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara l-a inculpat pentru săvârșirea a două noi infracțiuni de șantaj și pentru fals material în inscrisuri oficiale, în urma investigațiilor polițiștilor de la Serviciul Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș.

Fostul consilier al primarului Nicolae Robu și „fratele” liderului interlop Lucian Boncu este acuzat de faptul că i-a șantajat pe doi angajați, amenințându-i cu faptul că va face publică o presupusă relație între cei doi dacă Mariuș Ștefoni nu va demisiona. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a publicat o înregistrare în care Nasleu o amenință pe angajată: „Tu o să apari în ziar că ești o curvă, amanta lui Marius. Astăzi apari în ziar, cu înregistrările tale cu tot, muisto. O să pari că ești o curvă. Pune pe rec să audă bărbatul tău că ești curva unui țigan cu zece clase. Pune pe rec. Nu mai umbla în acte (…) să văd ce zice bărbată-tu când astăzi o să apăreți în ziar, amantlâcuri. Iubita mea, puiul meu. Să văd ce zice bărbatul tău, proasto. (…) Ești cea mai proastă amantă. Dai din cap ca proasta că nu știi. Am câștigat, proasto”.

Într-o altă înregistrare, anterioară, într-o ședință convocată de Nasleu cu angajații de la Piețe SA, acesta a amenințat că-i va da afară.


„De luni vă dau afară cât sunt eu director. Ăia care v-ați plâns, ăia doi, vă știți voi, că bea la lucru. S-a dus Birda, Birda a venit. Și ce relevanță are asta? Ăia doi, ce relevanță are asta? Mi-a zis Birda tot. Doar să nu uitați că am camere și la apartament când v-ați adus amantele și aici când vă întâlneați. Deja e care pe care. Vă spun de acuma, vă știți voi care, cât sunt eu director sunt. Când nu mai sunt eu vă angajează. Eu vă dau afară, vă angajează altcineva. Nu vă uitați că mi-ați mâncat din palmă. Să înțelegeți asta. Și atât sunteți de proști că nu v-ați uitat la emisiune când primarul te laudă, aseară, în direct, vă puneți împotrivă. Atât am vrut să vă zic, de luni o să vă schimb, o să vă dau afară. Mi-asum. Vă știți voi care, ăia care i-am ajutat și care tremurau și plângeau la mine în birou. Ce relevanță are că eu beau un pahar? Eu mă trezesc dacă beau. Voi din prostie niciodată. Tot proști o să rămâneți. Vă știți voi care. Și care mă vorbiți pe la spate și care-mi mâncați din palmă și care plângeau în biroul meu și ce bine le-am făcut. Se rugau pentru mine și acum mă vorbesc”, a strigat Nasleu către subalternii de atunci.

Fostul director de la Piețe SA este acuzat și  pentru emiterea în fals a declarației care i-a permis noi sale „cuceriri”, Laura Aștileanu, să vină la Timișoara, în plină stare de urgență. Nasleu a trimis mașina de la Piețe SA pentru a o aduce de la București. Ioan Nasleu a semnat ca director general o adeverință de angajator pentru cea care trebuia adusă la Timișoara – Laura Aștileanu – despre care a scris că este „colaborator permanent al societății Piețe SA din Timișoara”, că deplasarea persoanei respective este esențială pentru activitatea organizației și nu poate fi organizată sub formă de telemuncă. La traseul deplasării s-a trecut „București – sediul societății Piețe SA din Timișoara + deplasări profesionale – București”.


3 COMENTARII

  1. Lași ca prostul comenturi … ma Cunoști ? Ma Cunoști ? Ce legătura are ? Și cei mai mari criminali au părinți , neamuri , probabil prieteni și care cu siguranța au o părere buna despre ei și unii poate ii cred și nevinovați ! Nu cunoscuții contează ! Justiția și probele! Prea mult te ai pizdarit ! Ce credeai ca dacă zice boncu bravo bravo este tare … chiar ești ? Ai făcut ca el … sa ai ca el !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.