Lucruri care mă enervează în noul an

Lucruri care mă enervează în noul an

4
DISTRIBUIȚI

2015 nu se anunţă un an bun. Şi nici nu simt că diferă în vreun fel faţă de 2014. Nu sunt vreo pesimista, iar postacii pot sta liniştiţi. Nu schimb jobul pe vreunul de ghicitoare, doar trec repede în revistă nişte lucruri pe care le găsesc absolut cretine la debut de an nou.

Am ajuns în Alba Iulia în 23 decembrie noaptea după ce, rămânând singură în compartimentul trenului la două noaptea, m-am trezit că intră peste mine un bolnav psihic. Acuma, zic că dacă nu făceam urat şi nu ţipam la el, eram pe ceva listă de statistitici cu femei violate. Deci pe anul 2015 am aruncat la gunoi vrăjeala că trăim în singuranţă sau că femeia e emancipată. Nu e, şi în orice clipă rişti să o păţeşti te miri pe unde. Pentru că în ţara asta noi nu avem pază nicăieri.

În 4 ianuarie am revenit la Timişoara. Mi-au sărit în ochi trotuarele pline de gheaţă. Cică s-au aplicat 100 de somaţii. Cam la fel cu numărul celor care au ajuns la spital la urgenţe. Ei bine, dacă România era o țară civilizată, proprietarii cu dureri în fund erau amendaţi cum prevede legea şi oamenii accidentaţi îi mai dădeau şi în judecată. Bine, am aruncat la gunoi şi teoria că ne-am civilizat.

În prima zi de muncă efectivă pe teren am aflat de la domnul primar că avem studiu de fezabilitate pentru metrou.


Îmi e foarte dor de vară şi aştept ca domnul primar să plece la Veneţia. Aşa cum spunea Sorin Grindeanu, poate vom avea şi gondole. Până atunci există o listă mare de probleme care în Timişoara au rămas nerezolvate. Nu le tot reamintesc, că am obosit. Exista deja destule declaraţii, inclusiv ale politicienilor. Iar imaginea mea despre metrou în Timişoara e o poză photoshopată care circula pe Facebook şi arăta doi îndrăgostiţi care rememorează momentul în care s-au conoscut la staţia de metrou din Piaţa Victoriei, Timişoara. Râdem, ca să nu ne enervăm.

Ultimul subiect pe lista este un fel de „popa, satana şi maşina de fiţe”. Am citit recent un articol care arăta mașina cu care a plecat noul Mitropolit al Banatului. Trebuia să vină cu căruţa, fiindcă ţara asta e plină de ţărani! Dragilor, poate nu vă place, dar credinţa în Dumnezeu e ca orgasmul. O ai sau nu. Nu poţi să o explici, doar tu ştii cum e. Iar dacă maşinile scumpe deţinute de preoţi vă împiedică să credeţi, nu o trâmbiţaţi. Nu aţi crezut niciodată, iar motivul nu e ăsta. Şi proşti sunt doar cei care încearcă să vă convingă să o credeţi. Subiectul rămâne inepuizabil.

4 COMENTARII

  1. Nu stiu cum sa va zic, doamna, dar scrieti niste articole de toata jena, care nu au absolut niciun sens si care denota frustrare si prostie pura. Fara suparare. Va recomand sa va alegeti o alta profesie.

  2. Comentariu pesedist…e bine ca mai exista si ghibiti deastia ca tine, ca pesedisti mai mari,sau retras la fund,sau fundurile altora…spor la treaba!!!

  3. Daca ar fi vorba de un ziar si nu de un blog de stiri, probabil n-ai fi avut sanse sa scrii nici la rubrica meteo. Dar in vremurile de acum observ ca oricine arunca un text pe on line, deja se considera jurnalist. Mai fetiscano’incearca sa te lepezi de frustrari, o sa-ti fie mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.