Concert dedicat strângerii de donații și cadouri pentru copiii defavorizați, la Casa...

Concert dedicat strângerii de donații și cadouri pentru copiii defavorizați, la Casa Tineretului

0
DISTRIBUIȚI

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, împreună cu Asociația „Copii și Zâne”, invită publicul timișorean la evenimentul caritabil „FITT & Fairies Christmas concert”, care va avea loc marți, 19 decembrie, de la ora 19:00, în sala de spectacole a Casei Tineretului.

Evenimentul este dedicat strângerii de donații și de cadouri pentru copiii defavorizați din satul Bencecu de Sus, județul Timiș.

Pe scena sălii de spectacole din Casa Tineretului va performa grupul Social Chords, format din voluntari de vârste diferite și cu experiențe profesionale diverse, uniți din dragoste pentru muzică și pentru acțiuni sociale. Aceștia vor oferi un program de cântece de Crăciun, alături de alți prieteni iubitori de muzică, iar participanții din public vor avea ocazia să se alăture.

Donația minimă pentru participarea la eveniment este de 20 RON. Doritorii mai pot dona alimente neperisabile, haine, jucării și dulciuri.


Copiii cu vârsta până la 14 ani au intrarea gratuită.

După concert, participanții sunt invitați să rămână în foaierul de la parterul Casei Tineretului la povești, unde o echipă de voluntari îi va aștepta cu vin fiert, ceai și turtă dulce.

Asociația Copii și Zâne desfășoară activități educative și recreative pentru copiii cu întârzieri în dezvoltare, dar și pentru copiii tipici. Prin proiectele sale, asociația promovează modalități eficiente de îngrijire, educație și integrare, urmărind bunăstarea copiilor și a părinților acestora și valorizarea potențialului fiecăruia. Misiunea asociației este de a crea un model de abordare terapeutică și educațională atât a copiilor cu dizabilități, cât și a copiilor tipici în comunitate, pentru a le oferi șansa unei vieți independente și integrare în societate.

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) este o organizație neguvernamentală (structură federativă) condusă în exclusivitate de tineri și cu o activitate neîntreruptă din anul 1990. FITT se ghidează după valorile Consiliului Europei (CoE), iar în anul 2016 a făcut din Casa Tineretului din Timișoara primul (și unicul, în continuare) deținător din România al Certificatului de Calitate pentru Centre de Tineret oferit de Consiliul Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.